Monday, April 25, 2011

I'm Back!!!!

Selepas berdiam diri agak lama tanpa ada sebarang penampilan dalam blog, kini BiB kembali dengan imej baru...kuikuikui....Actually no idea nak tulis pe dalam blog...Tambahan lagi dengan keadaan kesihatan yang tak berapa nak mengizinkan...Letih badan dibuatnyer dengan batuk yang tak berhenti2....Tapi sekarang Alhamdulillah, raser dah banyak kurang...
Isu yang BiB nak sentuh haru nie berkenaan dengan sikap orang kita yang semacam tak bleh nak berubah...Aper ke he?!Kita masih dibelenggu sikap iri hati, hasad dengki, tamak dan tak pernah nak bersyukur dengan pemberian Allah swt....Kekadang hal2 remeh boleh diperbesarkan...Susah kita nak menilai sapa yang betul dan sapa yang salah sekarang nie... Jawapannyer, kita tunggu masa perbicaraan terakhir kita di Padang Mahsyar...masa tu baru kita tahu sapa sebenarnyer betul...sapa yang salah...Dan masa tu juga dah tak guna nak menyesal apa yang telah kita lakukan masa di atas bumi Allah ini....

5 comments:

rara pinkmafia said...

PHD tak penah lari dr sikap manusia.xfaham knp.sedih sgt.

btw welcome back.

EL MARIACHI said...

dah banyak perubahan di sekeliling...tapi aku masih yang dulu tak pernah berubah hatiku padamu...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

pooooyooooo betoiii lerrrr

Shahayu said...

ya betul tu.... saya sokong ngan pendapat tu,,,, benci arr.. ada org yang kaya ngan PHD NII...

Cik Sue said...

taw la yg hang tue kijer kat kompeni iklan...x ka sampai iklankan diri sendiri kot..apa2 pun ko meman encemmmm....hahahaha