Monday, April 4, 2011

Apa Korang Raser??!!

Aku takde idea nak letak entry kat dalam blog nie...Maybe sebab banyak sangat berfikir... Politik pejabat, politik negara, politik bisness...Fuuuhhhhh...tak pernah habis2!! Tapi mentor aku selalu pesan, tak yah amik pot sangat pasal masalah orang yang boleh mempengaruhi minda kita...Yang penting think positif!! Orait?!
Aku bukan apa, nak minta pendapat korang...Apa kater klu aku tulis novel?!!Tapi, cam ne aku nak brandkan novel aku dari tak diciplak??!!Klu korang de jawapannyer, komen la yer sebab aku raser novel aku nie best giler...Kuikuikui....

5 comments:

Cik Sue said...

Assalam tuan tanah kedaung...
Tulis novel udah berjangkit penyakit kat hang plak ker...aduhaiiii...
Wokey gak hang nak buat novel tapi pastikan jgn merpu meraban yea..I be the first person yg akan comment hahahah

EL MARIACHI said...

hemmm...tengokler camner dia tulis nanti...selama ni asyik bagi komen bersedia pulak kena komen...hahaha..GUDLAK 2 U bro'...

anakdesa89 said...

bagus2.. hmm, rasenye post je dalam bentuk jpeg.. so org xleh nak copy.. at the same time dapat mengelakkan dari diciplak.. slamat mencuba.. haha

fienaz said...

gud idea...hehe....salam terjah kat sini...(^_^)

anakdesa89 said...

Haha.. terjah kembali... :)