Monday, May 2, 2011

Simpanan Masa Hadapan....

Hahahahaha...Hari ni BiB nak cerita tentang keputusan yang BiB dah buat!!! Berdasarkan graf semasa yang BiB dapat, BiB dah amik keputusan untuk membeli silver daripada dealer Sg. Petani (Public Gold) seberat 250 gram... Sebenarnyer BiB pun kurang arif tentang silver nie... Tapi selepas rundingan dan penerangan yang diberikan, BiB pun minta dealer Sg. Petani lock kan harga silver seberat 250 gram yang pada masa tu berharga RM1548....Huhuhuhu..

BiB nie tak la berduit nak membeli emas yang harganyer sekarang tengah menggila!!So, tengok pada budget BiB yang tak berapa banyak tu, BiB beli la silver dulu...Mana la tau, esok lusa BiB dapat tukarkan silver kat atas menjadi gold kat bawah nie..Hahahahaha...Insya Allah...

Nie la dia gold yang ditawarkan oleh Public Gold...

Pada yang berminat dengan gold @ silver yang ditawarkan oleh Public Gold bolehlah menghubungi dealer Sg. Petani iaitu En. A.Jalil A.Rahim di talian 013-4303160... Penerangan yang jelas akan diberikan oleh beliau tentang produk public gold ini...Tetapi, harus diingat bahawa gold @ silver adalah untuk pelaburan jangkamasa panjang untuk dilihat keuntungan yang lebih jelas...So, tak salah pada siapa yang ada lebihan kewangan membeli barangan berasaskan emas ini..Sampai jumpa lagi..Assalamualaikum...

3 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

ko dah tinggal kan 2 komen daaa...
Emasss wow!!!! mak cik kayoooo

EL MARIACHI said...

kaye kaye kaye.....

Cepui said...

Wah.. Pakcik kayo... Pakcik kayo....