Thursday, March 17, 2011

Dunia Anak-anakku....

Wooowww...Best kan masa kita zaman kanak2 dulu...Semuanyer indah...penuh dengan gelak tawa...Hahahahaha!!Bila dah berumur dan dah punya anak sendiri...teringin pulak nak kembali cam diaorang...Tapi, itu semua hanya ilusi yang takkan dapat menjadi kenyataan...Tengok jer la gelagat anak2 blogger Bila Idea Bersatu nie...penuh ngan kegembiraan! Tapi, jangan tak tau yang kadang kala kena jugak anak2 nie ngan ketegasan blogger...Kena gak tegas ngan mereka walau sayang cam mana sekalipun...Sebab itu yang akan mereka ingat bila meningkat remaja nanti..Jom kita saksikan gelagat dua MFA nie ( Muhamamad Faris Amsyar & Muhammad Firas Amzar)...

Ternganga mulut adik waktu bermain dalam rumah tok nyer dekat Kg Teluk Wang..Sg Petani, Kedah...


Part yang paling adik suka ialah waktu dilambung oleh ayah...Sonoknyer...Hehehehe


Gelagat si abang dengan sepupunyer yang dipanggil baby ariff..Baby lagi ker abang oiii??


Dah la berdozzer baby ariff yang dipinjam...lapas tu main sengsorang...Korek pasir tu abang...Hahahaha


Hehehehe...ralit betul abang Faris main korek2 pasir...Main la abang, dah balik KL nanti bukan boleh main cam nie lagi...


Haaaa...ini boleh la main time berada di Petaling Jaya...Hujung minggu bila ayah senang boleh la kita pi Taman Jaya main kat taman...Pe pun layaaannnn!!!



Sampai tergolek tangkap bola...Hehehehe...


Pe tengok2??!!


Adik Firas boleh naik buaian jer la...Sampai dah setahun lebih pun tak bleh berjalan lagi...Hahahaha

3 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Amm..aku org pertama beri comment nie tak ada hadiah kerr..

musang berjanggut said...

Wakakakaka...Bleh, mai pilih perfume kat atas meja nie...Huhuhuhu...

faralovexx said...

alaaa,,comel nyer anak abg....nk buat adik angkat ley?hahaa