Friday, March 18, 2011

Dua Alam....Panaazzzz!!!

Wooowww...tengok jer la gambar mak nyah kat bawah tu...Cantik mengalahkan pompuan!!! Hahahahaha...Juara jer yang cantik...No 2 ngan 3 still nak menampakkan susuk lelaki...Auuwww..Agaknyer, apa yang ada dalam diri dorang kan?!Keinginan nak menjadi pompuan meluap2 sangat...Sanggup berhabis puluhan ribu ringgit semata2 nak jadikan diri seperti pompuan...Tak boleh nak salahkan diaorang 100% sebab itu bukan kehendak mereka kot!!!Susah nak ditafsirkan permasalahan mereka ini....hanya mereka yang tahu apa yang ada dalam hati sanubari diaorang....



Yang kat bawah nie pun makhluk dua alam gak klu korang nak tahu....(petik kata abang aku bila dia tengok gambar nie)...Hehehehehe...

4 comments:

fyza oh fyza said...

sebijik mcm pompuan yg tengah2 tu xD

EL MARIACHI said...

tak paham gambar last tu kipas angin buruk ke?

misza said...

yang sorang tu kiss beria...

gambar bawah tu kira barang dah bertukar alam kot...

musang berjanggut said...

Ganbar kat bawah tu sebab alam asalnyer bukan kat situ...Hehehehe.. Time dah tak leh guna, kat situ plak alamnyer...kesiannnn....Wakakaka