Friday, July 20, 2012

Marhaban Ya Ramadhan....


Assalamualaikum wbt....
Sayer ingin mengucapkan Selamat menjalani Ibadah Puasa sempena Ramadhan tahun nie...
Mesti semua ader pengalaman masing2 di bulan yang mulia nie kan?!
BiB pun ader pengalaman tersendiri...dan yang paling tak dapat dilupakan ialah kehilangan insan tersayang pada bulan puasa hampir 4 tahun yang lepas...Sekejap jer masa berlalu...
Takpe lah, kita yang masih hidup kena teruskan hidup...Doa dan Alfatihah jangan lupa dihulurkan buat arwah di sana...
Dan BiB nak ceritakan pengalaman dulu-dulu, dimana BiB suka makan nasi hanya berlaukkan bawang goreng semasa bersahur...tak lalu (selera) nak makan benda-benda lain...Hhehehehe....
Ok la...pe2 pun selamat Berpuasa...BiB mohon maaf kepada semua atas segala kekasaran dan kesalahan yang telah BiB lakukan...

2 comments:

EL MARIACHI said...

selamat menjalani ibadah posa ya syeikh...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)